El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Alumni

Alumni

Alumni és una comunitat formada pels antics alumnes dels màsters i postgraus de la UPF Barcelona School of Management i de l'UPF-IDEC. La missió d'Alumni és afegir valor personal i professional als seus membres fomentant el networking, facilitant el desenvolupament de la seva carrera i oferint diverses activitats i avantatges per continuar compartint experiències després que hagi acabat el seu programa.

De quins avantatges puc gaudir per pertànyer al Programa Alumni?

 • Mantindràs el contacte amb els teus antics companys de classe. Us podreu retrobar a les nostres Tardes Alumni i a les trobades anuals, i compartir experiències.
 • Estaràs informat de totes les nostres activitats. Sabràs abans que ningú quines personalitats ens visiten, quines novetats presentem i quines activitats obertes oferim.
 • Podràs contractar estudiants i exalumnes UPF per a la teva empresa. El programa Recruit Talent d'Alumni posa a disposició de les empreses els CV d'estudiants actuals i també d'antics alumnes professionals amb formació de màster i postgrau.
 • Podràs organitzar els teus esdeveniments a les nostres instal·lacions. Tindràs descomptes especials en el lloguer d'espais del nostre Edifici Balmes per fer-hi les teves reunions i esdeveniments corporatius.
 • Si tens una idea de negoci, t'ajudarem a posar-la en marxa. La Universitat Pompeu Fabra disposa de la Unitat d'Innovació UPF Business Shuttle, un espai equipat amb recursos i serveis per a emprenedors. Si ets membre del Programa Alumni, tindràs accés a tot el que ofereix.
 • Obtindràs avantatges i descomptes en formació i associacions professionals en fer-te membre Premium:
  • Descomptes en màsters i postgraus:*
   • Exalumne de la UPF Barcelona School of Management o de l'UPF-IDEC: Si ja has estudiat anteriorment a la Universitat Pompeu Fabra aconseguiràs un descompte del 20% sobre el preu de matrícula de qualsevol programa que desitgis cursar en un futur si ets o et fas membre premium d'Alumni de l'UPF-IDEC. Aquest descompte no s'aplicarà per a cursos i postgraus que formin part del mateix itinerari.
   • Exalumne UPF: Si ja has estudiat anteriorment a la Universitat Pompeu Fabra aconseguiràs un descompte del 20% sobre el preu de matrícula del teu programa si ets o et fas soci premium de la xarxa UPF Alumni.
  • Descomptes en cursos d'idiomes: 30% de descompte en la matrícula de tots els cursos que ofereix Idiomes UPF, l'escola d'idiomes de la Universitat Pompeu Fabra ubicada al campus de la Ciutadella.
  • Quota de soci gratuïta a l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció: accedeix de primera mà a les darreres actualitzacions i pràctiques del panorama financer espanyol i assisteix gratuïtament a conferències, jornades i publicacions.
 • I molt més!

* Recorda que els descomptes en programes no són compatibles entre ells ni tampoc amb cap altre ajut que pugui oferir el programa mateix o les Beques Talent. Tampoc són aplicables als cursos i els postgraus que formin part del mateix itinerari. En qualsevol cas, preval el descompte que et beneficiï més.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra