El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Avantatges UPF

Avantatges UPF

Ser estudiant de l'UPF-IDEC significa pertànyer a una gran comunitat universitària que comparteix recursos i serveis dels quals et pots beneficiar durant la teva estada amb nosaltres. El teu carnet d'estudiant t'identifica com a membre d'aquesta comunitat i t'obre les portes als avantatges següents:

  • Fes servir les biblioteques i sales
    Consulta i préstec del fons documental físic i online de totes les biblioteques del Grup UPF i accés a les sales d'estudi i d'informàtica.
  • Aprèn idiomes
    Cursos de català subvencionats i descomptes exclusius en la resta de cursos d'idiomes impartits per Idiomes UPF, l'escola d'idiomes de la Universitat Pompeu Fabra.
  • Apunta't a les activitats del SACU
    Aula d'Escena, cursos de fotografia, ioga, pilates, lligues esportives... Per mitjà del Servei d'Atenció a la Comunitat Universitària (SACU) de la Universitat Pompeu Fabra tens l'oportunitat de participar en un ampli ventall d'activitats culturals i esportives, així com en accions solidàries i de voluntariat.

A més, per ser estudiant de la comunitat universitària de la Universitat Pompeu Fabra podràs gaudir de nombrosos descomptes i cupons en vacances i viatges, restaurants i alimentació, roba, calçat i complements, tecnologia, perfumeria i cosmètica, i molt més a Club Avantatges UPF!


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra