El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Avantatges UPF > Biblioteques i sales d'estudi

Avantatges UPF

Biblioteques i sales d'estudi

La Universitat Pompeu Fabra disposa de tres biblioteques ubicades en cadascun dels seus campus: el Campus de la Ciutadella, el Campus del Poblenou i el Campus del Mar. Com a estudiant de l'UPF-IDEC, tens accés a cadascuna d'elles mostrant el teu carnet d'estudiant.

 • Accés a les biblioteques de la UPF
  Accedeix al servei de consulta i préstec dels més de 500.000 volums i 14.800 publicacions en sèrie a través del portal de la Biblioteca UPF. Per mitjà d'aquest portal et podràs beneficiar dels recursos digitals d'informació que la universitat posa a la teva disposició, gestionar els teus propis préstecs online mitjançant el servei de reserves de documents i indicar la seu UPF on vols recollir-los.
 • Accés al fons documental de l'UPF-IDEC
  A l'oficina d'Atenci al Participant de l'UPF-IDEC (3 planta de l'Edifici Balmes) pots consultar i demanar en préstec qualsevol material del nostre fons documental, format per llibres, revistes i altres materials relacionats amb les àrees de coneixement dels màsters i postgraus de la institució. A més, si sol·licites documents de qualsevol de les altres biblioteques de la UPF, t'oferim l'opció de rebre'ls i lliurar-los al Centre de Recursos sense haver-te de desplaçar.
 • Reserva de sales d'estudi
  A l'UPF-IDEC pots reservar sales d'estudi per treballar de manera individual o en grup. Així mateix, amb el teu carnet d'estudiant podràs reservar sales d'estudi en qualsevol de les biblioteques de la UPF.
 • Ús de les sales d'informàtica
  L'UPF-IDEC i totes les biblioteques de la UPF disposen de sales d'informàtica on pots treballar. Si vols, també pots connectar-te a internet amb el teu ordinador portàtil o accedir al servei de préstec de netbooks de l'UPF-IDEC.

Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra