El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Avantatges UPF > Esports, cultura i voluntariat

Avantatges UPF

Esports, cultura i voluntariat

Per estudiar a l'UPF-IDEC podràs participar en un ampli ventall de cursos i activitats culturals, esportives i de voluntariat ofertes pel Servei d'Atenció a la Comunitat Universitària (SACU) de la Universitat Pompeu Fabra. La majoria dels cursos i les activitats del SACU s'ofereixen gratuïtament o amb alguna mena de descompte i tenen lloc al Campus de la Ciutadella, al Campus del Poblenou o en centres esportius o culturals adscrits a la UPF.

  • Activitats esportives: Cursos de ioga i pilates, competicions interuniversitàries, lligues internes, aula d'esport (formació esportiva), ski break, etc. Recorda, a més, que la UPF disposa d'un gran nombre d'acords amb gimnasos i instal·lacions esportives on obtindràs descomptes en la matrícula si presentes el carnet d'estudiant.
  • Activitats culturals: Aula d'escena (aula de teatre, cor i orquestra de cambra) i tallers i cursos dirigits (cursos de fotografia, taller de veu, jazz, funky, cursos de ball, etc.).
  • Acció solidària i voluntariat: Cursos i activitats solidàries i programa de voluntariat.

L'oferta del SACU es renova periòdicament segons la demanda dels estudiants. Per conèixer l'oferta actual de cursos et recomanem consultar les webs i les xarxes socials de cadascun dels serveis.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra