El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > UPF-IDEC > Benvinguda del rector

Benvinguda del rector

Josep Joan Moreso, Rector de la Universitat Pompeu Fabra

Jaume Casals Rector de la Universitat Pompeu Fabra

El cicle formatiu de les persones no s'acaba amb l'obtenció d'un títol universitari. A més, en un context competitiu a nivell global, la formació en el decurs de la vida professional de les persones es percep com a indispensable.

Creat el 1993, l'UPF-IDEC-Universitat Pompeu Fabra és el centre de postgraus de la Universitat Pompeu Fabra per desenvolupar aquesta formació contínua de qualitat, orientat als professionals i en estreta col·laboració amb el món empresarial. L'UPF-IDEC aposta per una formació molt especialitzada, en un entorn acadèmic multidisciplinari, innovador i creatiu, per mitjà d'una oferta de programes de màster i postgrau plenament adaptats a les necessitats formatives del món professional i amb la premissa de la qualitat i el rigor acadèmic.

Després de dues dècades de funcionament a l'entorn de la Universitat Pompeu Fabra, l'UPF-IDEC és ja una referència nacional i internacional de formació contínua de prestigi i alt nivell en el món de la formació acadèmica. L'UPF-IDEC viu un esperit cosmopolita, amb participants de més de 50 nacionalitats i un professorat procedent de l'extensa xarxa que la UPF sempre ha promogut. Gran part de l'activitat exterior de l'UPF-IDEC es concentra a l'Amèrica Llatina i la Mediterrània, on ha anat teixint una sòlida xarxa de col·laboracions i convenis amb les institucions i empreses més prestigioses d'aquestes regions.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra