El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Beques i finançament

Beques i finançament

L'UPF-IDEC posa a la teva disposició diverses vies de finançament perquè puguis cursar qualsevol dels nostres programes sense preocupacions. Et brindem l'oportunitat de finançar part del teu programa, bé premiant el teu talent mitjançant beques i ajuts d'entitats dedicades al foment de l'educació o bé mitjançant acords de col·laboració amb entitats financeres.

  • Beques Talent: Sol·licita una de les nostres Beques Talent, atorgades específicament a estudiants de màster que tinguin una trajectòria acadèmica, professional o personal excepcional.
  • Ajuts per programa: Comprova si el teu programa disposa d'un ajut específic que et permeti cobrir un percentatge de la matrícula.
  • Ajuts d'altres organismes: Consulta la llista d'entitats i institucions externes a l'UPF-IDEC que ofereixen ajuts econòmics a estudiants que vulguin matricular-se en màsters o postgraus.
  • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.
  • Préstecs bancaris: Informa't sobre els préstecs bancaris amb condicions avantatjoses que l'UPF-IDEC ha acordat amb les principals entitats financeres.

Recorda que per conèixer totes les opcions de finançament disponibles pots consultar el web del teu programa.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra