El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Beques i finançament > Beques Talent

Beques i finançament

Beques Talent

L'UPF-IDEC, a través de la Fundació Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra, concedeix anualment beques per finançar els estudis de màster a aquelles persones que acreditin tenir talent i motivació. Les Beques Talent cobreixen des d'un 25% fins a un 50% del preu total de la matrícula i són ampliables fins a un 75% si acredites una situació econòmica difícil.

Quins requisits he de complir?

  • Haver acabat una titulació universitària.
  • Haver obtingut en els teus estudis de grau una mitjana ponderada d'un mínim de 8 sobre 10, si la teva titulació és espanyola, o d'un GPA (Grade Point Average) de 3.0 en el cas de les titulacions estrangeres (en determinats casos es podran determinar altres valors equivalents per tal d'adaptar-se als sistemes de ponderació de cada país).
  • Haver estat admès als estudis de màster per als quals sol·licites la beca (a excepció del Màster Universitari en Advocacia).
  • Haver abonat el pagament de la reserva de plaça del teu màster (25% del cost de la matrícula) en el termini indicat a la carta d'admissió.

Tingues en compte que la teva sol·licitud haurà de complir tots els requisits tant pel que fa a la documentació com als terminis de presentació. En cas contrari no podrà ser avaluada.

Com les sol·licito?

Presenta la teva sol·licitud per mitjà del formulari online. Per fer-ho necessites disposar del codi PC, que obtindràs una vegada hagis abonat la reserva de plaça del teu màster. Hauràs d'aportar la següent documentació:

  • Carta de motivació (adaptada a les raons per les quals s'opta a la Beca Talent)
  • 2 cartes (mínim) de recomanació acadèmiques i/o professionals
  • Expedient acadèmic tancat dels estudis de grau amb la mitjana ponderada
  • En cas que es presenti un expedient estranger, escala sobre la qual ha estat calculada la nota final de l'expedient

Tots els documents llevat de l'expedient acadèmic s'han de presentar en català, castellà o anglès. Pel que fa a l'expedient acadèmic, es pot presentar en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. Si està en un altre idioma, cal acompanyar-lo de la traducció jurada oficial al català o el castellà. Si vols optar a l'ampliació de la beca per situació econòmica, hauràs de sol·licitar-ho expressament i aportar documentació addicional. En determinats casos és possible que es demani als candidats que facin una entrevista personal presencial, per telèfon o mitjançant Skype. Ens posarem en contacte amb tu per programar-la.

Quan les sol·licito?

Les Beques Talent se sol·liciten i concedeixen d'acord amb les dates estipulades tot seguit. Els fons disponibles a cadascuna de les convocatòries disminueixen a mesura que aquestes avancen. Així, doncs, com més aviat sol·licitis la Beca Talent, més probabilitats tindràs d'obtenir-la.

Data límit sol·licitud de beca Concessió de la beca Assignació
3 abril 2015 17 abril 2015 25%
22 maig 2015 12 juny 2015 25%
15 juliol 2015 31 juliol 2015 20%
10 setembre 2015 25 setembre 2015 20%
15 gener 2016 29 gener 2016 10%

Recorda que has de presentar la sol·licitud de la beca abans que comenci el curs, ja que la Beca Talent no pot ser tramitada per a un màster que ja s'estigui cursant. Igualment, no s'admeten sol·licituds presentades fora de la data límit, tot i que el màster encara no hagi començat.

Més informació?

Si tens qualsevol pregunta sobre com sol·licitar les Beques Talent, pots posar-te en contacte amb la nostra secretaria de beques a talent@idec.upf.edu.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra