El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Beques i finançament > Descomptes

Beques i finançament

Descomptes

L'UPF-IDEC posa a la teva disposició una sèrie de descomptes aplicables a l'import de la matrícula del teu programa. Recorda que els descomptes no són compatibles entre ells ni tampoc amb cap altre ajut que es pugui oferir des del mateix programa o les Beques Talent. En tot cas, prevaldrà el descompte que sigui més beneficiós per a l'estudiant.

 • Si ets membre de les nostres associacions d'antics alumnes
  • Exalumne de la UPF Barcelona School of Management o de l'UPF-IDEC: Si ja has estudiat anteriorment a la Universitat Pompeu Fabra aconseguiràs un descompte del 20% sobre el preu de matrícula de qualsevol programa que desitgis cursar en un futur si ets o et fas membre premium d'Alumni de l'UPF-IDEC. Aquest descompte no s'aplicarà per a cursos i postgraus que formin part del mateix itinerari.
  • Exalumne UPF: Si ja has estudiat anteriorment a la Universitat Pompeu Fabra aconseguiràs un descompte del 20% sobre el preu de matrícula del teu programa si ets o et fas soci premium de la xarxa UPF Alumni.
 • Si ets membre o familiar d'un empleat del Grup UPF
  • Personal d'administració i serveis (PAS) de la Universitat Pompeu Fabra. Descompte del 35% sobre el preu de la matrícula dels nostres màsters i postgraus amb la comunicació prèvia del Rectorat i/o de la Gerència de la UPF.
  • Personal d'administració i serveis (PAS) del Grup UPF i personal docent i investigador (PDI) del Grup UPF. Descompte del 20% sobre el preu de la matrícula dels nostres màsters i postgraus.
  • Familiars de fins a segon grau del PAS (personal d’administració i serveis) i del PDI (personal docent i investigador) de la UPF i de la Fundació Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra. Descompte del 20% sobre el preu de la matrícula dels nostres màsters i postgraus.
 • Si pertanys a les institucions col·laboradores de l'UPF-IDEC
  Si treballes a alguna de les empreses del patronat de la Fundació Institut d'Educació Contínua o a qualsevol de les empreses pertanyents als nostres consells, et podràs beneficiar d'un descompte del 20% sobre el preu de la matrícula dels nostres màsters i postgraus, el 10% en el cas de l'MBA.

Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra