El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Beques i finançament > Préstecs bancaris

Beques i finançament

Préstecs bancaris

L'UPF-IDEC col·labora amb diversos bancs i entitats financeres que concedeixen als estudiants préstecs amb condicions favorables. Per obtenir més informació, et pots adreçar directament a les entitats bancàries següents:

Tingues en compte que si ets estudiant estranger únicament podràs beneficiar-te d'aquestes condicions especials si ja disposes d'un compte en aquests bancs i si ets capaç d'aportar suficient aval econòmic. Des de l'UPF-IDEC et recomanem, doncs, que t'informis primer de com aconseguir préstecs estudiantils en els organismes competents del teu país o que busquis possibilitats de finançament a través de cercadors internacionals com Sallie Mae (únicament estudiants nord-americans), Global Studies Foundation, International Student Loan, etc.

A més, pots consultar l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca de Catalunya (AGAUR), que ofereix préstecs per a estudiants universitaris amb residència fiscal a Catalunya mitjançant el programa PREPOST.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra