El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Estudiants internacionals

Estudiants internacionals

A l'UPF-IDEC volem facilitar la teva estada amb nosaltres oferint-te informació i suport sobre qualsevol tema relacionat amb la teva arribada a Barcelona. Recorda també que si ets estudiant internacional has de fer una sèrie de tràmits addicionals abans de la teva arribada a Barcelona.

Abans de començar el curs hauràs de presentar els següents documents acadèmics a Gestió Acadèmica (UPF-IDEC Balmes 132-134, 08008 Barcelona) presencialment o per correu postal:

 • Estudiants amb titulació universitària de la Unió Europea
  • Fotocòpia compulsada de la teva titulació universitària
  • Fotocòpia compulsada del teu expedient acadèmic. Assegura't que inclou la mitjana ponderada dels teus estudis (GPA, Grade Point Average).
  • Traduccions jurades oficials al castellà, el català o l'anglès dels documents exposats anteriorment, si escau1
 • Estudiants amb titulació universitària de fora de la Unió Europea
  • Fotocòpia compulsada de la teva titulació universitària legalitzada. La legalització per via diplomàtica és un tràmit que hauràs de fer al teu país d'origen i consisteix a segellar el teu títol universitari d'acord amb els convenis internacionals que el teu país tingui amb Espanya. Et recomanem consultar el web del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació o el web del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport:
   • Per als països subscrits al Conveni de L'Haia, cal obtenir el segell de la Postil·la de L'Haia.
   • Per als països subscrits al Conveni Andrés Bello o per als països que no estiguin subscrits a cap conveni, la legalització per via diplomàtica necessita tres segells: el del Ministeri d'Educació del país emissor del títol, el del Ministeri d'Afers Estrangers del país en qüestió i el de la representació consular espanyola al país emissor del títol.
  • Fotocòpia compulsada del teu expedient acadèmic legalitzada. Assegura't que inclou la mitjana ponderada dels teus estudis (GPA, Grade Point Average).
  • Traduccions jurades oficials al castellà, el català o l'anglès dels documents exposats anteriorment, si escau1
  • Sol·licitud d'autorització per a cursar estudis de postgrau

1 Si el teu títol universitari i expedient acadèmic estan redactats en un idioma diferent del català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès, hauràs d'acompanyar-los d'una traducció jurada oficial al català, castellà o anglès. Les traducció jurades es trameten a través d'un traductor jurat autoritzat i inscrit a Espanya, a través de qualsevol representació diplomàtica o consular de l'Estat Espanyol a l'estranger o, finalment, a través de la representació consular o diplomàtica a Espanya del teu país d'origen. Pots consultar una llista de traductors jurats a l'Associació de Traductors i Intèrprets Jurats de Catalunya.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra