El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Estudiants internacionals > Allotjament

Estudiants internacionals

Allotjament

A l'hora de buscar allotjament a Barcelona, tens diverses possibilitats d'acord amb els teus interessos i les teves possibilitats econòmiques. La Universitat Pompeu Fabra, a més, col·labora amb el Barcelona Centre Universitari (BCU), una entitat encarregada d'oferir serveis relacionats amb la vida extraacadèmica de la comunitat universitària estrangera que estudia a Barcelona. Per mitjà del BCU, Resa Housing ofereix un complet servei d'allotjament per a estudiants internacionals.

Buscar habitació

L'opció preferida dels estudiants a Barcelona sol ser compartir pis, amb el lloguer d'una habitació mitjançant anuncis de particulars. Aquest tipus de transaccions es fan de tu a tu directament amb l'arrendatari del pis o amb les persones que ja l'habiten i no requereix el pagament d'una comissió.

Buscar pis

Pots buscar pis mitjançant anuncis de particulars o agències immobiliàries. Les agències immobiliàries actuen d'intermediari entre l'arrendatari i l'arrendador, per la qual cosa cobren una comissió.

Buscar residència

L'UPF-IDEC té conveni amb dues residències d'estudiants. Si la teva estada a Barcelona és superior a 9 mesos, pots sol·licitar plaça en qualsevol de les dues i beneficiar-te de condicions avantatjoses.

També pots consultar l'oferta d'aquestes residències universitàries:


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra