El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Estudiants > Estudiants internacionals > Tràmits administratius

Estudiants internacionals

Tràmits administratius

Abans de començar el curs hauràs de fer una sèrie de tràmits per regularitzar la teva estada a Espanya. A més, et recomanem consultar el web de Viure a Barcelona.

  • Estudiants de la Unió Europea
  • Estudiants de fora de la Unió Europea
    • Tramitar el visat d'estudiant
    • Obtenir cobertura sanitària durant tota la teva estada a l'estranger. La teva assegurança mèdica ha d'estar escrita en castellà (en cas contrari, hauràs de fer-la traduir per un traductor jurat i legalitzar-la amb el segell al teu consolat o ambaixada) i ha d'incloure tots els imports en euros. És important que inclogui assistència mèdica, hospitalització en cas d'accident i intervencions quirúrgiques. Cobertis ofereix assegurances mediques per a estudiants estrangers de l'UPF-IDEC (pots contractar qualsevol de les pòlisses "incoming").
    • Tramitar el NIE (Número d'Identitat d'Estranger) un cop siguis a Barcelona

Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra