El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Empreses > Formació in-company

Formació in-company

A l’UPF-IDEC dissenyem solucions professionals a mida per a les empreses a través de la UPF Barcelona School of Management. Les nostres solucions estan íntimament lligades a l'estratègia de l'empresa i s'adapten a les necessitats i els objectius de cada organització.

Gràcies a la nostra àmplia oferta i expertise en diferents àrees de coneixement, clients com LaCaixa, Cuatrecasas, Grifols, Gas Natural Fenosa, PwC, Catalana Occidente, Novartis, Deloitte i Volkswagen-Audi, entre d'altres, han optat per formar els seus equips amb nosaltres.

Què oferim?

 • Programa d'especialització: Màsters, postgraus i cursos a mida en diferents modalitats i formats. Si la teva organització desitja formar els seus equips amb coneixements especialitzats o habilitats tècniques, pot formar-se a través dels nostres programes in-company escollint o dissenyant el màster, el postgrau o el curs que més s'adapti a les seves necessitats formatives.
 • Solucions per al desenvolupament del talent: Oferim formació especialitzada en gestió del talent per ajudar les organitzacions a potenciar el seu capital humà.
  • Seminaris i cursos en habilitats directives: Dissenyats especialment per a líders i equips (pre)directius amb visió estratègica capaços de transformar les organitzacions, fer créixer els seus equips i enfrontar-se amb èxit a nous reptes.
  • Programes de desenvolupament competencial: Facilitem el desenvolupament de competències vinculades a l'experiència professional, tot incorporant eines que tinguin en compte l'entorn professional més enllà de l'aula. Ens assegurem que les habilitats adquirides mitjançant la nostra formació es puguin transferir 100% al lloc de treball.
 • Itineraris formatius: Els itineraris formatius permeten als empleats d'una organització adquirir coneixements especialitzats relacionats amb la seva activitat professional de manera progressiva. Aquests itineraris s'estructuren de manera modular en forma de cursos d'especialització que, combinats, comporten l'obtenció de titulacions superiors.

Per què nosaltres?

La nostra formació corporativa reuneix els aspectes clau per al desenvolupament competitiu de qualsevol organització:

 • Continguts rigorosos i de qualitat impartits per docents de reconegut prestigi de la Universitat Pompeu Fabra. Formació acreditada acadèmicament mitjançant certificació universitària.
 • Metodologia innovadora, participativa i dinàmica, i excel·lència pedagògica que apliquem tant en la creació de materials com en la docència a les aules.
 • Flexibilitat de formats (màsters, postgraus, cursos d'especialització, tallers, etc.) i de modalitats (presencial, online i semipresencial).
 • Aplicabilitat pràctica de totes les propostes perquè sigui possible la transferència al lloc de treball i la vinculació amb el negoci.

Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra