El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Professorat

Professorat

El professorat de l'UPF-IDEC aporta imaginació, coneixement, passió, creativitat i experiència a les aules. Es tracta de persones capaces de transmetre el que veuen i viuen en les àrees en les quals són experts. Professors de la Universitat Pompeu Fabra i directius, professionals i acadèmics de tot arreu altament qualificats comparteixen els seus coneixements i vivències.

La metodologia docent de l'UPF-IDEC és dinàmica, s'adapta a les necessitats de cada àmbit del programa i inclou la interacció amb les tecnologies i eines més utilitzades en cada realitat professional: anàlisi de casos, projectes basats en situacions reals, pràctiques professionals, sessions de coaching personalitzades, visites a institucions rellevants, pràctiques de producció audiovisual, trobades amb personalitats de les diferents àrees, etc.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra