El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > UPF-IDEC > Notícies

Notícies

Europa reconeix el Màster en Assessorament Genètic

[28/02/13]

El Máster en Assessorament Genètic ha estat reconegut per part de la Societat Europea de Genètica Humana. El màster que dirigeix Luís Pérez Jurado ha estat validat com un dels programes acreditats formalment per la formació d’Assessors Genètics a Europa, després d’haver estat avaluat pels membres de l’European Board of Medical Genetics Counsellor Division.

La ratificació europea oficial per la formació de la professió d’assessor genètic a Espanya es especialment rellevant ja que només han estat acreditats quatre programes més a Europa (dos al Regne Unit, un a França i un a Portugal).

El Màster en Assessorament Genètic prepara al participant per ser Assessor Genètic, una figura clau en l’atenció sanitària la formació del qual inclou coneixements teòrics profunds en Genètica Mèdica per una banda, i una formació professional multidisciplinari per a la recollida i transmissió d’informació al pacient i a les seves famílies. Això implica el domini dels aspectes psicosocials, educatius, afectius, biològics i mèdics de les malalties de base genètica i dels problemes específics dels pacients i famílies que les pateixen o tenen risc de patir-les.

El màster és la resposta de la Universitat Pompeu Fabra a la eclosió de la tecnologia molecular aplicable al diagnòstic i tractament de les malalties genètics i a l’evolució desproporcionada de la Genètica respecte a altres especialitats mèdiques.

<< Tornar a la llista de noticies


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra