El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > UPF-IDEC > Notícies

Notícies

Steve Miller inaugura la 21a edició del Màster en comunicació científica

[03/11/15]

El dimarts 10 de novembre a les 19: 00h el professor Steve Miller impartirà la conferència "The Public Impact of Impacts: How the media play in the death of Dinosaurus debats" en el marc de l'acte inaugural de la 21a edició del Màster en comunicació científica, mèdica i ambiental de la UPF Barcelona School of Management.

Steve Miller, especialista en comunicació científica i en comprensió pública de la ciència, és professor i investigador del Departament d'estudis científics i tecnològics de la University College of London. Actualment participa en el projecte europeu RRI Tools, liderat per la Fundació Bancària «la Caixa» i forma part del comitè científic de la xarxa internacional Public Communication of Science and Technology (PCST). Anteriorment Steve Miller va ser director de l'European Science Communication Workshops (ESConet) i va dirigir European Network of Science Communication Teachers (ENSCOT), tots dos programes marc de la Unió Europea.

Hi seran presents a l'acte Carme Martinell, directora de la UPF Barcelona School of Management, Ignasi López Verdeguer, director del Departament de ciència de la Fundació Bancària "la Caixa" - entitat que patrocina l'Màster-, així com Vladimir de Semir, codirector del Màster i que presentarà l'acte i Gema Revuelta, codirectora del Màster i directora del Centre d'Estudis de Ciència, Comunicació i Societat de la Universitat Pompeu Fabra (CCS-UPF)

La conferència s'impartirà en anglès i tindrà lloc a la seu de la UPF Barcelona School of Management (c / Balmes, 132). L'entrada és lliure prèvia confirmació d'assistència en aquest enllaç.

<< Tornar a la llista de noticies


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra