El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > UPF-IDEC > Notícies

Notícies

La UPF Barcelona School of Management participarà a la jornada UPFeina

[10/11/15]

Demà 11 de novembre, la UPF Barcelona School of Management participarà a la jornada UPFeina que se celebrarà al Campus Ciutadella.

Aquesta jornada és un punt de trobada entre els estudiants i els graduats que volen incorporar-se al món laboral i les empreses i institucions que cerquen nous professionals titulats. Els estudiants que ho desitgen podran visitar l’estand de la UPF Barcelona School of Management per informar-se sobre els màsters i programes de postgraus que ofereix la institució esmentada.

La UPFeina promou l'intercanvi de coneixement directe i personal entre els mons acadèmic i laboral i actua com a mitjà de promoció de les entitats participants, a la vegada que facilita la inserció laboral dels estudiants i dels graduats de la Universitat.

Consulta el programa de la UPFeina aquí.

<< Tornar a la llista de noticies


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra