El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > UPF-IDEC > Notícies

Notícies

La visita de l'escriptora equatoriana Mónica Ojeda a la 9a edició del Màster en Creació Literària

[21/10/16]

 

Mónica Ojeda, Nefando, Màster en Creació Literària

L'escriptora equatoriana Mónica Ojeda, antiga alumna d'aquest màster, va impartir dimarts passat ,19 d'octubre, una interessant classe sobre els seus inicis, la seva trajectòria i la seva experiència com escriptora.

Mónica Ojeda (Guayaquil, 1988) és professora de Literatura a la Universidad Católica de Santiago de Guayaquil. Amb la seva primera novel·la “La desfiguración Silva” va obtenir el premi Alba Narrativa (2014) i, amb el seu primer llibre de poemes “El ciclo de las piedras” el Premio Nacional de Poesía Desembarco (2015). Acaba de publicar “Nefando” (Candaya) una colpidora novel·la que ens parla de videojocs, la deep web, la pederàstia i la passió per la literatura i que ha causat un profund impacte en els seus primers lectors.

<< Tornar a la llista de noticies


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra