El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Empreses > Servei carreres professionals > Networking

Servei carreres professionals

Networking

Al llarg del curs, el Servei de Carreres Professionals de l'UPF-IDEC organitza diversos esdeveniments de networking i activitats de reclutament amb el fi de facilitar la interacció directa entre les empreses i els nostres estudiants.

  • Activitats de networking
    El Servei de Carreres Professionals organitza regularment actes informals en què empreses de múltiples sectors tenen la possibilitat de conèixer els nostres estudiants i detectar talent en un ambient agradable i relaxat.
  • UPFeina
    L'UPF-IDEC convida cada any els seus estudiants a participar en la fira UPFeina, el punt de trobada entre estudiants graduats que volen incorporar-se al món laboral i les empreses i institucions que busquen nous professionals titulats.

Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra