El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Empreses > Servei carreres professionals > Desenvolupament professional

Servei carreres professionals

Desenvolupament professional

Amb l'objectiu de compartir coneixement del món laboral amb els nostres estudiants i identificar talent al mateix temps, el Servei de Carreres Professionals de l'UPF-IDEC ofereix a les empreses l'oportunitat de participar en tallers de formació, xerrades i presentacions corporatives per als estudiants de cursos, postgraus i màsters.

  • Programa de Desenvolupament Professional
    El PDP és una formació complementària que l'UPF-IDEC ofereix de manera gratuïta als seus estudiants de màsters i postgraus en forma de sessions i tallers enfocats a desenvolupar les competències que les empreses busquen en els professionals d'avui (com es redacta el CV, elevator pitch, tallers d'entrevistes, gestió de projectes, les habilitats de la feina del futur, etc.). Si la teva empresa disposa de professionals qualificats que vulguin aportar coneixement als nostres futurs professionals, et convidem a impartir un curs amb nosaltres.
  • Presentacions corporatives
    El Servei de Carreres Professionals ofereix a les empreses la possibilitat de descobrir el talent dels nostres estudiants mitjançant la interacció amb aquests en presentacions corporatives. Si la teva empresa és generadora d'un know-how valuós, aporta idees innovadores o té interès a presentar casos d'èxit als nostres estudiants, et convidem a compartir-ho amb nosaltres.

Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra