El nostre lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació, millorar els seus serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències de l'usuari mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació. Si continueu navegant, consentiu el seu ús d'acord amb la nostra política de cookies. Veure més informació.

IDEC - Universitat Pompeu Fabra

ES / CAT / ENG
Inici > Nota Legal

Nota Legal

Aquest lloc web, amb adreça DNS www.idec.upf.edu, és titularitat de la Fundació Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra, que actua sota la marca UPF-IDEC amb seu i domicili social a:

Balmes 132-134
08008 Barcelona
NIF: G60414182

Tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, el so i qualsevol altre material, són propietat de UPF-IDEC o dels tercers que n'hagin autoritzat l'ús a la institució, la qual se'n reserva tots els drets.

La informació administrativa publicada en aquest lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, les disposicions generals i els acords que s'hagin de publicar formalment al DOGC i en altres diaris oficials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i el contingut.

Totes les dades que proporcionin els usuaris d'aquest lloc web es destinaran exclusivament a les finalitats expressades en cada cas i seran tractades d'acord amb el principis de protecció de dades que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa de desenvolupament.

Responsabilitats de l'UPF-IDEC

L'UPF-IDEC no garanteix l'accés continuat als elements i la informació que contenen les seves pàgines web, ni la seva visualització o descàrrega correctes o la seva utilitat, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control.

L'UPF-IDEC no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis eventuals que es produeixin per interferències, avaries telefòniques o desconnexions en el sistema electrònic o per qualsevol altre factor o circumstància aliens al seu control.

L'UPF-IDEC no garanteix que el seu lloc web i els seus servidors estiguin lliures de virus i programes malignes de qualsevol tipus, i no es fa responsable dels danys i perjudicis eventuals causats per l'accés al seu lloc web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

L'UPF-IDEC no és responsable de la informació ni de la resta de continguts de tercers enllaçats al lloc web de la UPF-IDEC. Tampoc no es responsabilitza de cap informació no continguda en aquest lloc web i, per tant, no elaborada directament per la UPF-IDEC o per algun dels seus membres autoritzats.

Responsabilitats dels usuaris

Es prohibeix la utilització dels continguts d'aquest lloc web amb fins comercials o publicitaris.

No es permet reproduir, distribuir, comunicar públicament, transmetre, adaptar o modificar, amb qualsevol eina o per qualsevol mitjà, ni els continguts d'aquest lloc web ni el seu disseny.

Els usuaris d'aquest lloc web es comprometen a subministrar informació vertadera i exacta sobre ells mateixos quan se'ls demani.

Llevat dels casos en què l'UPF-IDEC ho autoritzi expressament, es prohibeix de presentar pàgines web de la l'UPF-IDEC sota marcs, signes distintius, marques o altres denominacions socials o comercials d'una altra persona, empresa o entitat.

Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regeixen exclusivament per la llei espanyola, amb renúncia expressa al fur propi si escau, als jutjats i els tribunals de Barcelona. Els usuaris accepten el compliment i el respecte d'aquest punt.

L'UPF-IDEC es reserva el dret de modificar els termes i les condicions que s'estableixen en aquest document i és responsabilitat de l'usuari informar-se d'aquests canvis en accedir a l'URL de l'UPF-IDEC.


Twitter Linkedin Bookmark and Share
© IDEC-Universitat Pompeu Fabra